Autokomis Camil Opole

Chcesz polecić komuś jakąś dobrą firmę z branży motoryzacyjnej? ten dział jest dla Ciebie, opisz:
* Zakład blacharski
* Zakład mechaniczny
* Ubezpieczalnie
* Salon nowych samochodów używanych
* Auto komis samochodów używanych
W temacie każdej takiej opini zaznacz: Nazwę firmy, adres,

Re: Autokomis Camil Opole

Postprzez Autosamiec » 21 lis 2011, o 13:28

Z Opola nie tak daleko do Gdyni gdzie funkcjonuje świetny salon Prestige, ja nie tylko słyszałem ze mają dobre ceny ale także samemu sprawdziłem.
Autosamiec

Postprzez janek » 22 lis 2011, o 13:28

ja kupiłem auto w tym autokomisie "Camil" i jestem z niego zadowolony! teraz planuje zakup drugiego może własnie tam!?
janek

Postprzez Wasiu » 22 lis 2011, o 13:34

janek napisał(a):ja kupiłem auto w tym autokomisie "Camil" i jestem z niego zadowolony! teraz planuje zakup drugiego może własnie tam!?

To chociaż pochcwal się co kupiłeś w camilu.
śledzę wątek bo szukam czegoś dla brata na dzieńdzisiejszy.
Też słyszałem, że porządna firma, ale im więcej opinii zbiorę tym lepiej.

pozdrawiam
Wasiu

Postprzez Wasiu » 22 lis 2011, o 13:35

Autosamiec napisał(a):Z Opola nie tak daleko do Gdyni gdzie funkcjonuje świetny salon Prestige, ja nie tylko słyszałem ze mają dobre ceny ale także samemu sprawdziłem.

faktycznie nie daleko - jakieś 600 kilometrów ;)
Wasiu

Postprzez cst » 22 lis 2011, o 16:23

ja planuje zakup w tej firmie z polecenia swojego znajomego! on kupił tam fajne BMW 5! ja planuje się wybrać i zobaczyć jaką mają teraz ofertę!
cst

Postprzez walencik321 » 13 gru 2011, o 10:04

Widzę, że nie tylko ja szukam opinii na temat tego komisu. Póki co robi na mnie wrażenie, widać że słynie z dobrych opinii skoro tyle ich ma. Na dniach zaryzykuję i wybiorę się do nich aby pooglądać samochody. I zobaczymy czy faktycznie są dobrzy jak piszą klienci.

Pozdrawiam, Waldek.
walencik321

Postprzez gosc332 » 21 gru 2011, o 19:01

komis pierwsza klasa, obsługa jak ta lala ;) jestem zadowolony zakupem świątecznym w komisie Camil. Opelek jeździ jak marzenie, bez problemów, wszystko działa, super doradztwo Panowie !! może mnie jeszcze pamiętacie ;) Opel Vectra C taka czarna, jedna chyba wtedy była :PP pozdrawiam, Roberto.
gosc332

Postprzez martuś » 23 gru 2011, o 10:29

Poproszono mnie o wydanie rzetelnej opinii na temat komisu w którym sprzedałam samochód. To ją wydaję. Nie mam zastrzeżeń, sprzedaż odbyła się w dogodnych i korzystnych warunkach, wszystko sprawnie, mało formalności [ standard przy sprzedaży ], dodatkowo po sprzedaży podwiózł mnie Pan do domu ;)))
martuś

Postprzez klient » 7 sty 2012, o 20:14

Moja opinia o tym komisie jest bardzo pozytywna. Jestem klientem, ktory nabył nie dawno auto.
Wszystko w porządku
klient

Postprzez kropa » 28 sty 2012, o 08:55

Sprzedałem u nich samochód przed świętami. Wszystko odbyło się szybko i sprawnie, zaoferowali dobrą kwotę za samochód, zachęcali do kupna innego :) może się skuszę ale póki co mam przerwę w jeździe :) na jakiś rok hehe.
kropa

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Firmy motoryzacyjne opinie